Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

«Μοιρασιά» στο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ «φωνάζει» η Λίβερπουλ!


Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, Έβερτον και Λίβερπουλ ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2, στο κλασικό ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ. Η Λίβερπουλ μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να προηγηθεί στο 14ο λεπτό, όταν το δυνατό σουτ του Λουίς Σουάρες κόντραρε στα πόδια του Μπέινς, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Έξι λεπτά αργότερα ο Ουρουγουανός σταρ διπλασίασε τα γκολ της Λίβερπουλ, κάνοντας το 0-2. Η Έβερτον αντέδρασε πολύ γρήγορα, μειώνοντας σε 1-2 με τον Όσμαν στο 22ο λεπτό.

Μάλιστα, κατάφερε να φέρει το ματς «στα ίσια» με το γκολ του νεοφερμένου Νέισμιθ στο 35′. Στην αρχή της επανάληψης ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχασε σημαντική ευκαιρία να δώσει εκ νέου προβάδισμα στους «κόκκινους», ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ακυρώθηκε γκολ του Λουίς Σουάρες, με τον επόπτη να σηκώνει τη σημαία υποδεικνύοντας οφσάιντ σε μια απόφαση σαφώς λανθασμένη, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Ντεστέν, Νέβιλ, Όσμαν, Φελαϊνί, Νέισμιθ (85′ Οβιέδο), Μιραλάς (46′ Γκουέγιε), Γέλαβιτς.

Λίβερπουλ: Τζόουνς, Ενρίκε, Γουίσντομ (70′ Χέντερσον), Σκρτελ, Άγκερ, Τζέραρντ, Σαχίν (46′ Κόατες), Άλεν, Στέρινγκ, Σούσο (46′ Σέλβι), Σουάρες.

Πηγή: premierleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου