Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

«Λύγισαν» οι νεαροί του Άρη απέναντι στη Ρόμα

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο Άρης απέναντι στην ισχυρή Ρόμα στο τελευταίο φιλικό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Μάκης Κατσαβάκης παρέταξε την ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι είναι όλοι Έλληνες. Η σύνθεση της ομάδας: Βελλίδης, Ασλανίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεριανός, Ηρακλής, Καπετάνος, Σουνάς, Νταμαρλής.

Το πρώτο 15άλεπτο κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο για τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στον Άρη όταν ο Κασναφέρης δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Στεκέλενμπουργκ. Στο 21’ ο Σουνάς σούταρε έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ. Στο 25′ όμως ήρθε το γκολ για την Ρόμα και κόντρα στη ροή του ματς προηγήθηκε με δυνατό σουτ του Οσβάλντο. Στο 32’ και 37’ ο Βελλίδης είπε «όχι» σε σουτ των Μπαλζαρέτι και Λόπεζ και έτσι παρέμεινε το 1-0 μέχρι την ανάπαυλα με τους νεαρούς παίκτες να κάνουν αξιόλογη προσπάθεια.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η Ρόμα μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε στο γκολ τρεις φορές σε διάστημα 10’,με τον Βελλίδη να είναι σε ετοιμότητα και να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Η Ρόμα συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά και διπλασίασε τα τέρματά της με κεφαλιά Μπράντλεϋ στο 71’ έπειτα από σέντρα του Ταντέι. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ντέστρο, στο 86’ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του μέχρι τότε κορυφαίου Βελλίδη.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όμως τόνισε ότι η ομάδα θέλει επειγόντως ενίσχυση, με τις μεταγγραφές να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Οι συνθέσεις:

ΡΟΜΑ: Στεκέλενμπουργκ (74’ Λόμποντ), Πίρις (81’ Ντοντό), Μπουρντίσο, Κάσταν (61’ Ρομανιόλ), Μπαλτζαρέτι (61’ Ταντέι), Μπράντλεϊ, Ντε Ρόσι (61’ Φλορέντζι), Πιάνιτς (74’ Μαρκίνιο), Λόπες (74’ Λαμέλα), Οσβάλντο (74’ Ντέστρο), Τότι (61’ Μπόγιαν).

ΑΡΗΣ: Βελλίδης, Ασλανίδης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Καζναφέρης (80’ Αγγελούδης), Τριανταφυλλάκος, Σουνάς (46’ Μαργαρίτης) Παπαστεριανός (61’ Αντωνιάδης), Καπετάνος (59’ Γκέσιος), Ηρακλής (λ.τρ. 76’ Τσουκάνης).

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου