Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Euro: Τον Μάκο δοκίμασε στα χαφ ο Σάντος ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία

Με μια προπόνηση διάρκειας μιας ώρας συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της εθνικής ομάδας, ενόψει του αγώνα με τη Γερμανία. Το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Γιώργου Καραγκούνη, με τον Φερνάντο Σάντος να έχει πάντως εναλλακτικές λύσεις.
Σήμερα, ο Πορτογάλος τεχνικός της εθνικής χρησιμοποίησε στη θέση του «κάπτεν» τον Γρηγόρη Μάκο, ο οποίος βοήθησε στο διάστημα που αγωνίστηκε εναντίον της Ρωσίας και έπεισε τον Σάντος για την αγωνιστική ετοιμότητά του. Ο μέσος της ΑΕΚ ήταν ο παρτενέρ του Μανιάτη στο δίδυμο των αμυντικών μέσων, ενώ μπροστά τους έπαιξε ο Κατσουράνης, που συμπλήρωσε την τριάδα των χαφ. Λύσεις, πάντως, υπάρχουν για τον Σάντος, αφού στη συγκεκριμένη θέση θα μπορούσαν να παίξουν τόσο ο Φωτάκης, όσο και οι Φορτούνης ή ο Νίνης που τα καταφέρνουν εξίσου καλά στον άξονα.
Στα της προπόνησης, ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας εστίασε στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας. Το ευχάριστο γι αυτόν είναι πως, πλέον, έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές (πλην φυσικά του Αβραάμ Παπαδόπουλου), αφού και ο Χαλκιάς επανήλθε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου