Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Παίζουν με τη νοημοσύνη μας στη δίκη του Άκη!

Με τη νοημοσύνη όχι μόνο των δικαστών, αλλά και όλων των Ελλήνων παίζει προφανώς ο Νίκος Ζήγρας, που απολογείται σήμερα για δεύτερη μέρα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Ο ξάδερφος του Άκη Τσοχατζόπουλου εξαπέλυσε και πάλι βολές εναντίον του κατηγορούμενου πρώην υπουργού, και θέλησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ανήξερο και αθώο… σε σημείο βλακείας.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Ζήγρας δήλωσε ότι το 1997 – 1998 ο Άκης τον έφερε σε επαφή με τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνο Μιχαηλίδη, ο οποίος, όπως επισήμανε ο Έλληνας υπουργός, εκπροσωπούσε αραβικά συμφέροντα που θα έκαναν επενδύσεις στην Ελλάδα σε ακίνητα. «Ο Μιχαηλίδης μού έδινε βαλίτσα με μετρητά ή επιταγές σε φάκελο με τελικό παραλήπτη τον Άκη Τσοχατζοπουλο. Αρχικά δεν είχα υποψιαστεί… κάτι ύποπτο», δήλωσε ο Νίκος Ζήγρας.

Πολύ λογικές ακούγονται οι εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Ζήγρας. Φαντάζομαι ότι κανένας από εμάς δεν θα υποψιαζότανε το παραμικρό αν κάποιος υπουργός μιας χώρας του έδινε επανειλημμένα βαλίτσες με μετρητά που προορίζονταν για υπουργό μιας άλλης χώρας. Είναι μια συνηθισμένη συμπεριφορά! Μπορεί ο άνθρωπος να χρωστούσε κάποια δανεικά ή να είχε χάσει ένα στοίχημα…

Πιο καλά ψέματα την άλλη φορά! Τουλάχιστον, μη μας περνάτε για τόσο χαζούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου