Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Μεγάλη πρόκριση της Ξάνθης στο Μπέλφαστ


Η Ξάνθη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μετά την άδικη ήττα 1-0 στα Πηγάδια από τη Λίνφιλντ. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου ήταν όμως αποφασισμένοι να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι και, με μια παλικαρίσια εμφάνιση, κέρδισαν 2-1 τους Βορειοϊρλανδούς στην παράταση και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ακριτική ομάδα έπαιζε μάλιστα με δέκα παίκτες από το 45', λόγω αποβολής του Φλίσκα. Η Ξάνθη πήγε το ματς στην παράταση με το γκολ του Μαρσελίνιο στο 27'. Ο Βραζιλιάνος έδωσε τη χαριστική βολή στους γηπεδούχους στο 105' και έστειλε την ομάδα του στον τρίτο προκριματικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Σταντάρ Λιέγης. Η Λίνφιλντ είχε ισοφαρίσει στο 98' με τον Γκολτ.

Λίνφιλντ (Τζέφρεϊ): Τάφι, Έρβιν, Γκολτ, Μπ. Μπερνς (91' Μακόλ), Κλαρκ, Γουόρντ, Νόουλς (46' Μάλγκριου), Λόρι, Κάρβιλ, Α. Μπερνς (70' Μακάλιστερ), Τόμπσον.

Skoda Ξάνθη (Καραγεωργίου): Κυριακίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Παϊτο, Ντιε, Φλίσκας, Μαρίν (57' Μπέρτος), Μάνταλος (56' Μπαξεβανίδης), Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης (98' Γκοχουρί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου