Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η Μπελούτσι στηρίζει Μόντι

Τη στήριξή της στον Μάριο Μόντι με δηλώσεις της που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου μέσα από τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε η λαμπερή ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι.

Η διάσημη ηθοποιός από το Ντρβένγκραντ της Σερβίας, όπου ήταν προσκεκλημένη του Εμίρ Κουστουρίτσα στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Μουσικής «Κούστεντορφ», δήλωσε: «Πιστεύω πως ο γερουσιαστής Μόντι έκανε πολύ καλή δουλειά. Ασφαλώς και θα ψηφίσω. Αν και ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, είμαι Ιταλίδα, το μοναδικό διαβατήριο που έχω είναι το ιταλικό».

Αυτό το απόσπασμα των δηλώσεών της ανέβασαν και οι συνεργάτες του Μάριο Μόντι στους διαδικτυακούς λογαριασμούς του σχηματισμού με τον οποίο ο Προφεσόρε κατεβαίνει στις εκλογές.

Όπως αναφέρει το "Έθνος", η διάσημη ηθοποιός, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της, ανέφερε επίσης: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή. Όμως μερικές φορές στις δύσκολες στιγμές όπως αυτή, γεννιούνται ιδέες πολύ όμορφες. Από την κρίση, λοιπόν, μπορούν να προκύψουν ιδέες που να είναι ακόμη πιο δυναμικές».
Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου