Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Άρης: Εκδόθηκε το δελτίο του Ρένια, πρόταση για Τζανακάκη



Κανονικά στον Αντι Ρένια, μπορεί να υπολογίζει ο Λούκας Αλκαράθ, καθώς η ΕΠΟ εξέδωσε δελτίο στον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Σημειώνεται ότι παίκτης της Κ-20 δεν μπορούσε να αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα, καθώς δεν είχε πάρει ελληνική υπηκοότητα (σ.σ. κατάγεται από την Αλβανία, αλλά βρίσκεται από μωρό στην Ελλάδα) και ο Αρης δεν είχε δικαίωμα για άλλον ξένο ποδοσφαιριστή.


Τελικά, αφού κατέθεσε όα τα απαραίτητα δικαιολογητικά το πρόβλημα λύθηκε και πλέον ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός τέθηκε στην διάθεση του Αλκαράθ, ο οποίος θέλει να τον χρησιμοποιήσει.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Ρένια συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία του Αρη, όμως για τους παραπάνω λόγους δεν μπορούσε να συμμετάσχει σε αγώνες της πρώτης ομάδας.

Εκείνος εξακολουθούσε να αγωνίζεται με στην Κ-20, ενώ άρεσε στον Αλκαράθ, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει.

«Ονειρο ζωής ο Αρης»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ανδρικής ομάδας ο Ρένια τόνισε: «Η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στον ΑΡΗ ήταν ένα όνειρο ζωής και είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε. Είναι μια δικαίωση για τις προσπάθειες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΑΡΗ. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην μεγάλη πρόκληση της καριέρας μου και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου».



Πρόταση για Τζανακάκη




Τις τελευταίες ημέρες ο Αρης έχει εντείνει την μεταγραφική του δραστηριότητα και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ Εργοτέλης για την απόκτηση του Μανώλη Τζανακάκη.

Η πρόταση αγοράς του 20χρονου ποδοσφαιριστή, συμπεριλαμβάνει και ποσοστό μεταπώλησης.

Ηδη οι «κίτρινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και απομένει πλέον η απάντηση του Εργοτέλη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τον νεαρό δεξιό μπακ ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, απόψε (22/1) στην ομάδα της Κρήτης θα υπάρξει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο ώστε να δοθεί η απάντηση στην ΠΑΕ Αρης για την πρόταση στην οποία έχει καταθέσει.

Μάλιστα οι «κίτρινοι» έχουν ζητήσει από τους ανθρώπους του Εργοτέλη να τους απαντήσουν το πολύ μέχρι αύριο (23/1) το πρωί.

Νωρίτερα σήμερα (22/1) το μέλος της «ΚΜΑ», Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, με δηλώσεις του είχε πει ότι οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε επαφές με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως δεξί μπακ και προφανώς αναφερόταν στον Μανώλη Τζανακάκη.
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου