Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

NBA: Ήττες για Μαϊάμι, Λέικερς και Σέλτικς


Δώδεκα αγώνες είχε η αποψινή βραδιά, αλλά ξεχώρισαν πάλι οι Λος Άντζελες Λέικερς, έστω και αρνητικά. «45άρης» ο Τζέιμς Χάρντεν, διάσειση ο Άντονι Ντέιβις και σοβαρός τραυματισμός του Μπράντον Ρας. Χωρίς τον τραυματισμένο Στιβ Νας, οι Λέικερς ηττήθηκαν «καθαρά» από τους συμπολίτες Κλίπερς Μάλιστα αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους, την ώρα που υποχωρούσαν στο 0-3.

Στην έδρα των Ατλάντα Χοκς οι Χιούστον Ρόκετς πήραν μία δύσκολη νίκη, καθώς αυτή τη φορά ο Χάρντεν… έπρεπε να πετύχει 45 πόντους. Με διάσειση αποχώρησε ο Ντέιβις και δεν θα παίξει αύριο (04/11, 02:00) εναντίον των Σικάγο Μπουλς, αλλά οι Νιου Ορλίνς Χόρνετς επικράτησαν των Γιούτα Τζαζ. Ακόμα χειρότερος φάνηκε ο τραυματισμός του Ρας στην ήττα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς από τους Μέμφις Γκρίζλις.
Ακόμα, οι Νιου Γιορκ Νικς και ο Καρμέλο Άντονι εντυπωσίασαν κόντρα στους Μαϊάμι Χιτς  σε παιχνίδι που έγινε εντός του απόηχου του φονικού τυφώνα «Σάντι». Από την πλευρά τους, οι Μπουλς πέρασαν εύκολα από την έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, όπως και οι Μιλγουόκι Μπακς από το «TD Garden» των Μπόστον Σέλτικς. Στην κορυφή της Southeast ανέβηκαν… Σάρλοτ Μπόμπκατς και Ορλάντο Μάτζικ κερδίζοντας Ιντιάνα Πέισερς και Ντένβερ Νάγκετς, αντίστοιχα.

Σε άλλον αγώνα, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ… ξέχασαν τον Χάρντεν και επιβλήθηκαν των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Χωρίς Ρίκι Ρούμπιο και Κέβιν Λοβ, αλλά με Χοσέ Μπαρέα ξεπέρασαν οι Μινεσότα Τίμπεργουλφς το εμπόδιο των Σακραμέντο Κινγκς, ενώ οι Φίνιξ Σανς κατέβαλαν τους Ντιτρόιτ Πίστονς με υπερπροσπάθεια του Μάρτσιν Γκόρτατ.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Σάρλοτ Μπόμπκατς-Ιντιάνα Πέισερς 90-89

Ορλάντο Μάτζικ-Ντένβερ Νάγκετς 102-89

Ατλάντα Χοκς-Χιούστον Ρόκετς 102-109

Μπόστον Σέλτικς-Μιλγουόκι Μπακς 88-99

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Σικάγο Μπουλς 86-115

Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Γιούτα Τζαζ 88-86

Νιου Γιορκ Νικς-Μαϊάμι Χιτ 104-84

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Σακραμέντο Κινγκς 92-80

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 106-92

Φίνιξ Σανς-Ντιτρόιτ Πίστονς 92-89

Λος Άντζελες Λέικερς-Λος Άντζελες Κλίπερς 95-105

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Μέμφις Γκρίζλις 94-104


Πηγή: Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου