Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κατερίνη: Απορρυπαντικά χωρίς μεσάζοντες


Το κίνημα «Χωρίς μεσάζοντες» που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και που με τη δράση του έχει βοηθήσει αρκετό κόσμο ανά την Ελλάδα, πρόκειται να διανέμει απορρυπαντικά στην Κατερίνη.

Η διανομή θα γίνει στις 10 Νοεμβρίου και μάλιστα πρόκειται για ελληνικά απορρυπαντικά, τα οποία έχουν υποβληθεί σε έρευνες αγοράς. Περιλαμβάνονται σκόνη πλυντηρίου ρούχων, μαλακτικό ρούχων, υγρό πιάτων και χλωρίνη.

Μετά τις πατάτες, το αλεύρι, τα φασόλια το ερχόμενο Σάββατο μοιράζει στην Κατερίνη απορρυπαντικό πλυντηρίου, μαλακτικό, απορρυπαντικό για τα πιάτα και χλωρίνες, όλα ελληνικής παραγωγής και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές.

Από το βράδυ της Κυριακής συγκεντρώνονται παραγγελίες στην ηλεκτρονική της σελίδα για σκόνη πλυντηρίου (81 μεζούρες) προς 10 ευρώ η συσκευασία, η οποία περιέχει και αποσκληρυντικό και είναι άκρως φιλική προς το περιβάλλον, καθώς πάνω από το 90% των συστατικών της είναι βιοδιασπώμενα. Παράλληλα, διαθέτει μαλακτικό ρούχων 4 λίτρων προς 2 ευρώ, υγρό πιάτων 4 λίτρων προς 2 ευρώ και 4 χλωρίνες (παχύρρευστες) 750 ml προς 3 ευρώ

Για παραγγελίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εθελοντικής ομάδας δράσης Ν. Πιερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου