Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Θέλει Σκόκο στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!


Στο «στόχαστρο» του ΠΑΟΚ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Νάτσο Σκόκο.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει… ανάψει το «πράσινο φως» για την κινητοποίηση των Θεσσαλονικέων στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί δυνατή και να κάνει το… βήμα παραπάνω, είτε μέσω του Κυπέλλου Ελλάδας, είτε μέσω του πρωταθλήματος… χτυπώντας τίτλο!


Ο Γιώργος Δώνης έχει αρχίσει να συγκεντρώνει πληροφορίες για τους παίκτες που βρίσκονται στη… λίστα, στην οποία στην κορυφή παρουσιάζεται ένα γνωστό όνομα στο ελληνικό κοινό, αυτό του Νάτσο Σκόκο. Όπως αναφέρει η κυριακάτικη εφημερίδα «Real Sports» ο Αργεντίνος έχει τα στοιχεία που θέλει ο Έλληνας προπονητής για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας, ενώ ο Γιώργος Δώνης θεωρεί πως μπορεί να αλλάξει… επίπεδο τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και ο «υδραυλικός» εμφανίζεται θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό ενός άλλου… «Δικέφαλου», ήτοι του ΠΑΟΚ. Βέβαια, σημαντικό ρόλο στην απόφαση θα παίξει και η στάση του Ιβάν Σαββίδη. Ο ομογενής επιχειρηματίας θεωρείται ένα… πανίσχυρο χαρτί στις διαπραγματεύσεις.

Tο ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων» για τον Νάτσο Σκόκο δεν είναι… τωρινό, καθώς είχαν γίνει επαφές και πριν από μερικούς μήνες, αλλά η απουσία ενός επιχειρηματία είχε… φρενάρει τον Αργεντίνο να συμφωνήσει με την πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Πηγή: onsports.gr

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου