Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Europa League: Με το βλέμμα στην πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Στο πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει το γνωστό ευρωπαϊκό του πρόσωπο με αντίπαλο την ισραηλινή Μπνέι Γιεχούντα, στο πλαίσιο του προκριματικού γύρου του Europa League.

Ο «δικέφαλος του βορρά» θέλει να επαναλάβει τη περσινή εκπληκτική του πορεία, με τον Γιώργο Δώνη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το ματς καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζει τους ανέτοιμους Φωτάκη και Σαλπιγγίδη, όπως και τον Σταφυλίδη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Το σύστημα που έχει επιλέξει είναι 4-4-2, το οποίο έχει δοκιμάσει και στο φιλικό με την Αϊντχόφεν.

Ο Γλύκος θα είναι κάτω από δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας θα κινείται ο Έτο και στο αριστερό ο Λίνο, ενώ οι δύο στόπερ θα είναι ο Κατσικάς και ο Κουμάλο. Γκαρσία και Λάζαρ θα έχουν ρόλο κεντρικών μέσων, δεξιά θα κινείται ο Γεωργιάδης, αριστερά ο Ρομπέρ και το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης και ο Γιάννου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Αποστολόπουλος, Γιακουμής, Ιντζίδης, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Κάτσε, δύο εκ των οποίων θα μείνουν εκτός 18άδας λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι Ισραηλινοί θα παραταχθούν χωρίς προβλήματα με πιθανή διάταξη 4-4-2. Το μεγάλο αστέρι της ομάδας είναι ο Νοτιοαφρικανός Ντίνο Εντλόβου.

Πηγή: sport24.gr

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου