Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΑΡΗΣ: Αγωνία για την ενημερότητα

Πολλά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει η διοίκηση του ΑΡΗ από την Πολιτεία για το θέμα της φορολογικής ενημερότητας ενώ οι ημερομηνίες πιέζουν ασφυκτικά και αύριο είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της ΕΕΑ για να εξεταστούν οι φάκελοι των ομάδων μεταξύ των οποίων και του Άρη. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από την Αθήνα η ΕΕΑ προσανατολίζεται στο να δώσει παράταση στις ομάδες που δεν έχουν ενημερότητα προκειμένου να περάσει τροπολογία για την ρύθμιση των χρεών των ΠΑΕ, μετά τις 27 Αυγούστου οπότε και θα ξανανοίξει η Βουλή και να ενταχθούν οι ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα στις νέες ρυθμίσεις, αλλά η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο και κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις από την ΠΑΕ.

Το πρωί οι κίτρινοι θα μεταβούν στην ΦΑΕ για να βεβαιώσουν το ακριβές ποσό της οφειλής που πρέπει να καταβληθεί ώστε να πάρει ο Άρης φορολογική ενημερότητα. Αν ισχύει το ποσό των 820.000 ευρώ τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν όμως προκύψει ένα ποσό της τάξης των 500.000 ευρώ, στο οποίο ελπίζουν οι κίτρινοι τότε θα γίνει προσπάθεια να δοθεί στη ΦΑΕ εγγύηση η χορηγία από τον ΟΠΑΠ και να εκδώσει ενημερότητα.

Χωρίς ενημερότητα ως γνωστό ο Άρης δεν μπορεί να επικυρώσει τις μεταγραφές που έχει κάνει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το θέμα έχει απασχολήσει έντονα την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα και προσανατολίζονται σε δυο λύσεις. Η πρώτη είναι να παραταθεί η μεταγραφική περίοδος και να δοθεί η δυνατότητα για μεταγραφές ποδοσφαιριστών, Ελλήνων ή ξένων, που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η δεύτερη λύση είναι, λόγω των «ειδικών συνθηκών», να γίνουν μεταγραφές με την αίρεση να κατατεθεί η ενημερότητα.

Πηγή: allaboutaris.com

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου