Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Θεσσαλονίκη: Από Δευτέρα ασφαλτοστρώσεις στο δ. Νεάπολης-Συκεών


Σε κλείσιμο οδών και ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικούς οδικούς άξονες του δήμου Νεάπολης-Συκεών σταδιακά από την ερχόμενη Δευτέρα προχωρούν τα συνεργεία προκειμένου να εκτελεσθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Το έργο αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο του μεγάλου προγράμματος οδοποιίας που υλοποιεί ο δήμος στο σύνολο των τεσσάρων δημοτικών ενοτήτων, με το συνολικό προϋπολογισμό να αγγίζει τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης την ερχόμενη εβδομάδα θα επεκταθούν στη δημοτική ενότητα Αγίου Παύλου και συγκεκριμένα στις κεντρικές οδούς Ελ. Βενιζέλου και Λεωφόρου Όχι, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί επί 48ωρο με εξαίρεση την κίνηση των αστικών λεωφορείων και των οχημάτων κοινής ωφέλειας (ΕΚΑΒ, πυροσβεστικής, κλπ), ενώ κυκλοφοριακή ρύθμιση θα απαιτηθεί και για την εκτέλεση εργασιών στη δημοτική ενότητα Νεάπολης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα:

•Η Ελ. Βενιζέλου, στα όρια της ΔΕ Αγ. Παύλου με το δήμο Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστή από τις 7 μμ της Δευτέρας 20 Αυγούστου έως τις 7 πμ της Τετάρτης 22 Αυγούστου από τα φανάρια της Επταπυργίου με Ανθέων έως και την πλατεία Αγ. Αναργύρων (Άνω Πόλη).
•Η Λεωφ. Όχι στη ΔΕ Αγ. Παύλου θα παραμείνει κλειστή από τις 7 πμ της Τετάρτης 22 Αυγούστου έως τις 7 πμ της Παρασκευής 24 Αυγούστου από το ύψος της Ακροπόλεως (Άνω Πόλη) έως τη διασταύρωσή της με την οδό Ελ. Ζωγράφου.
•Η Αγαθουπόλεως στη ΔΕ Νεάπολης θα παραμείνει κλειστή από τις 7 πμ της Παρασκευής 24 Αυγούστου έως τις 7 πμ του Σαββάτου 25 Αυγούστου από το ύψος της οδού Λαγκαδά μέχρι την οδό Π. Τσαλδάρη.

«Πρόκειται για προγραμματισμένες εργασίες που έπρεπε να γίνουν προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στους δρόμους αυτούς και να ενισχυθεί η ασφαλής κίνηση των οχημάτων. Επιλέχθηκε ο καταλληλότερος χρόνος ώστε η ταλαιπωρία εποχούμενων και πεζών να είναι η μικρότερη δυνατή», επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ντίνος Ζωγόγιαννης, ζητώντας ταυτόχρονα την κατανόηση των οδηγών και πολιτών.

Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη: http://lpyrgos-thessaloniki.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου