Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ Χάντμπωλ:«Ο ΠΑΟΚ χωρίς τους φιλάθλους του είναι σαν ρυζόγαλο χωρίς ρύζι»


Έκκληση για στήριξη της ομάδας έκανε ο προπονητής της ομάδας χάντμπωλ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων προς τους φιλάθλους, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον "Λευκό Πύργο", τονίζοντας ότι στις δύσκολες εποχές που περνάμε, το τμήμα χάντμπωλ του ΠΑΟΚ θα πρέπει να λειτουργεί αυτόνομα οικονομικά, είτε μέσω των χορηγιών είτε μέσω της στήριξης του κόσμου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Πως εξελίσσεται το στάδιο προετοιμασίας της ομάδας και ποιους στόχους έχετε θέσει;

«Οι παίκτες της ομάδας είναι προσηλωμένοι στις προπονήσεις. Η ομάδα έχει μια
ιδιαιτερότητα, είναι μια ομάδα παλιά και νέα ταυτόχρονα. Έχει κρατήσει τον κορμό της με μόνο 2-3 προσθήκες, ενώ αναμένεται άλλη μία. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και να παίξουμε διαφορετικό χάντμπολ, πιο γρήγορο».

Έχετε προγραμματίσει κάποια φιλικά;

«Έχουμε προγραμματίσει ένα φιλικό με μία ομάδα στα Σκόπια και τη συμμετοχή μας σε ένα τουρνουά στην Αλεξανδρούπολη. Επίσης βρισκόμαστε σε αναμονή για άλλα δύο τουρνουά εντός Ελλάδας. Τέλος, είμαστε σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Παρτιζάν για ένα φιλικό στηριζόμενοι και στις σχέσεις των φιλάθλων των δύο συλλόγων».

Να περιμένουμε κάποια ακόμα μεταγραφή;

«Όσον αφορά τα μεταγραφικά μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει το θέμα απόκτησης ενός δεξιόχειρα, ο οποίος θα είναι αλλοδαπός. Έτσι σκοπεύουμε σε κάθε θέση να έχουμε από δύο ισάξιους παίκτες στο ρόστερ μας».

Πόσο σας επηρεάζει η νέα συμφωνία του ΑΣ ΠΑΟΚ με τον κ. Σαββίδη, από την οποία προκύπτουν μειωμένα έσοδα για το Α.Σ;

«Εδώ θα πρέπει να τονίσω ότι όσοι αγαπάμε την ομάδα πρέπει να βοηθήσουμε σε όλους τους τομείς. Ο πρόεδρος του συλλόγου κος Κατσαρής καθώς και ο έφορος του τμήματος κος Πετρίδης είναι κοντά μας σε ότι χρειαστούμε. Θα πρέπει όμως να βοηθήσει και ο κόσμος με τα διαρκείας, ώστε να λειτουργήσουμε αυτόνομα με τα δικά μας έσοδα».



Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για την φετινή χρονιά;

« Οι στόχοι της ομάδας είναι όλοι οι εγχώριοι τίτλοι αλλά και να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη συμμετέχοντας στο Τσάλεντζ καπ, Εδώ θέλω να τονίσω ότι η φετινή συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Τσάλεντζ καπ είναι μια μεγάλη ευκαιρία καθώς ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κλήρωση την 6 Δεκεμβρίου και με δύο προκρίσεις μπορεί να φτάσει στον ημιτελικό».

Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας;

«Θέλω να πω για τον κόσμο, πως η ομάδα χωρίς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι σαν το ρυζόγαλο χωρίς ρύζι. Τους ευχαριστούμε που είναι στο πλευρό μας και τους υπόσχομαι πως πάντα θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Βοηθός προπονητή Γκαγκανάς Κώστας ο οποίος στις ίδιες ερωτήσεις απάντησε:

Πως εξελίσσεται το σταδιο προετοιμασίας της ομάδας και ποιους στόχους έχεται θέσει;


«Αρχίσαμε προετοιμασία, με το άθλημα να έχει αλλάξει πολύ. Ο πήχης έχει ανέβει και προσπαθούμε να δουλέψουμε ταχύτερα και δυνατότερα».

Να περιμένουμε κάποια ακόμα μεταγραφή;

«Δυναμώσαμε το ρόστερ σε 2-3 θέσεις που χρειαζόμασταν βοήθεια, όμως σκοπεύουμε να κάνουμε μια τελευταία διορθωτική κίνηση».

Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας;

«Όσον αφορά τους φιλάθλους θέλω να τονίσω πως ΠΑΟΚ χωρίς φιλάθλους δεν υπάρχει πουθενά. Όπου έχουμε πάει σε Ελλάδα και εξωτερικό μας έχουν ακολουθήσει παντού. Τους θέλουμε δίπλα μας να συνεχίζουν να μας στηρίζουν».


Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου