Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Εκτελεστικοί λογιστές» της Τρόικας οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί

Στη Βουλή φέρνει ο Αλέξης Τσίπρας το θέμα των νέων μέτρων που ζητά η Τρόικα. Με επίκαιρη ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό τον ερωτά αν «έχει συμφωνήσει σε νέες επώδυνες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις επιδόματα και το ετήσιο πλαφόν των 1.500 ευρώ στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη», αν επιμένει στην εφαρμογή του Μνημονίου μετά τις δηλώσεις Ρουμελιώτη και γιατί δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία για μια έκτακτη Σύνοδο Κορυφής, όπως έχει προτείνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκτελεστικούς λογιστές της Τρόικας», χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς σχολιάζοντας τη χτεσινή συνάντησή τους, ενώ προσθέτει ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ «είναι υπόλογοι προς τον ελληνικό λαό» για τη συνέχιση της αδιέξοδης μνημονιακής πολιτικής.

«Ως εκτελεστικοί λογιστές, αφού προηγουμένως είχαν πάρει την έγκριση της Τρόικας, οι τρεις μνημονιακοί ηγέτες απεργάζονται τα νέα μέτρα κοινωνικού σφαγιασμού και ισοπέδωσης», σημειώνει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Και συνεχίζει: «Το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η ΔΗΜΑΡ είναι υπόλογοι προς τον ελληνικό λαό για τη συνέχιση της αδιέξοδης πολιτικής που έχει οδηγήσει τη χώρα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Περισσότερες πολιτικές ειδήσεις: http://lpyrgos-politics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου