Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κορυδαλλός: Η… Ροζ Πάνθηρας απέδρασε από τις φυλακές!

Από τις φυλακές Κορυδαλλού απέδρασε χθες μια γυναίκα σερβικής καταγωγής, η οποία είναι μέλος της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες». Η συγκεκριμένη συμμορία έχει διαπράξει μεγάλο αριθμό ληστειών σε κοσμηματοπωλεία. Η… Ροζ Πάνθηρας που απέδρασε είναι υπόδικη για κλοπές και εργαζόταν εντός των φυλακών Κορυδαλλού ως ελαιοχρωματιστής.
Η απόδραση της υποδίκου έγινε με την συνεργασία αγνώστου ενόπλου άνδρα, ο οποίος προφασίστηκε ότι επρόκειτο να παραδώσει υλικά (χρώματα) στην σερβικής καταγωγής γυναίκα. Την ώρα της παράδοσης των υλικών ο άνδρας χτύπησε την φύλακα σωφρονιστική υπάλληλο, η οποία έπεσε στο έδαφος, και μαζί με την υπόδικο απέδρασαν.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης μελετά τις αναφορές των σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου να διαπιστώσει κάτω από ποίες συνθήκες έγινε η απόδραση και να αναζητήσει ευθύνες. Λίγο αργότερα πάντως, με εντολή του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα η σωφρονιστική υπάλληλος, γιατί υπάρχουν υποψίες ότι είχε άμεση εμπλοκή στην απόδρασης της Ροζ Πάνθηρα.

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα: http://lpyrgos-hellasnews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου