Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

EURO 2012: Κλειστά κρατάει ο Σάντος τα χαρτιά του για τη σημερινή αναμέτρηση

Ανοιχτή για τους δημοσιογράφους ήταν η χθεσινή τελευταία προπόνηση της Εθνικής ενόψει της σημερινής πρεμιέρας του Euro 2012 (στις 7 το βράδυ με την Πολωνία). Ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος έκρυψε καλά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα αγωνιστεί με τους Πολωνούς.
Με προπόνηση η οποία έγινε στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την πρεμιέρα του Euro 2012 με αντίπαλο την συνδιοργανώτρια Πολωνία. Ο Σάντος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, ωστόσο στην τελευταία προπόνηση κράτησε κλειστά τα χαρτιά του σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα.
Η προπόνηση ξεκίνησε στις 8 ώρα Ελλάδος και ενώ σύμφωνα με τις οδηγίες ήταν ανοιχτή για τους δημοσιογράφους μόνο για 15 λεπτά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κράτησε την προπόνηση ανοιχτή για όλους μέχρι το τέλος, χωρίς να δείξει ενδεκάδα (έχει αποφασίσει από την Τετάρτη), αλλά και για τον λόγο πως πλέον δεν έχει να κρύψει τίποτα λίγες ώρες πριν την έναρξη του τουρνουά.
Η προπόνηση είχε ένταση και αρκετό πάθος από τους Έλληνες διεθνείς, ενώ «κορμιά» έπεσαν και στο δίτερμα, δείγμα του ότι η Εθνική μας θα παίξει δυνατά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα. Οι παίκτες στο δίτερμα, χωρίστηκαν σε «μπλε» και «κίτρινους», με τους δεύτερους να επικρατούν με 3-2 με γκολ των Σαλπιγγίδη και Μήτρογλου (2 με πέναλτι). Για τους «μπλέ» σκόραραν οι Τζαβέλλας και Γκέκας.
Μετά το τέλος της προπόνησης οι Φωτάκης, Σαμαράς και Νίνης δούλεψαν σε στημένες φάσεις, κάνοντας σουτ εκτός περιοχής χωρίς τερματοφύλακα και τείχος, ενώ για αρκετή ώρα δούλεψε μόνος του ο Χαλκιάς.
Η ενδεκάδα
Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα για τον αγώνα με την Πολωνία, αν κάνουμε μια πρόβλεψη και σύμφωνα με όσα έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες, ο Φερνάντο Σάντος δύσκολα θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. Αν πάρουμε το ρίσκο σε σχήμα 4-3-3 μπορούμε να πούμε πως ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Χολέμπας (αριστερά), Τοροσίδης (δεξιά), Αβραάμ Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος στο κέντρο της άμυνας. Στην μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης, Μανιάτης, Καραγκούνης και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Νίνης (δεξιά) και Γκέκας στην κορυφή. Επίσης, θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Σαλπιγγίδης (του Νίνη) και Φορτούνης (του Σαμαρά), χωρίς να αποκλείεται και κάποια έκπληξη.

Πηγή: www.sport24.gr

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου