Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Άρης: Διαμαρτυρίες για Κάκο



Πηγή: onsports.gr


Έξαλλοι με τη διαιτησία του Τάσου Κάκου είναι οι άνθρωποι του Άρη καθώς θεωρούν πως διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Δεν ήταν μόνο το γκολ του «δικεφάλου», με τον Πετρόπουλο να είναι ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ, που ενόχλησε τους ανθρώπους του Άρη. Συνολικά η συμπεριφορά του Κερκυραίου ρέφερι έχει εξοργίσει τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι απάντησαν με ανακοίνωση εναντίον της διαιτησίας μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Στον Άρη «βράζουν» με τον Κάκο και τον βοηθό του, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως τους έχει βγάλει από τα ρούχα τους ο λόγος που αποβλήθηκε ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ο Ισπανός σήκωσε τη μπλούζα του και αποκάλυψε μπλουζάκι που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Άγγελου Τσιπούρα, ωστόσο είδε κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια!

Ο Ισπανός ήταν… τρελαμένος μετά το τέλος του ματς και για την απάντηση που του έδωσε ο Κάκος όταν πήγε να του εξηγήσει πως δεν έπρεπε να δει κάρτα, με τον εκνευρισμό του να είναι μεγάλος και να… συμβαδίζει μαζί με αυτόν των διοικούντων. Όπως και να έχει όμως, στον Άρη δεν έχουν περιθώριο να σταθούν παραπάνω στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα βαθμούς, ενώ η διοίκηση προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον Άρη θα κάνουν την τελευταία προσπάθεια για τον δανεισμό του Ανδρέα Τάτου από τον Ολυμπιακό, αν και τις τελευταίες ώρες ο παίκτης δείχνει να πηγαίνει προς Ηράκλειο έτσι ώστε να παίξει δανεικός στον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου