Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΟΚ ποδόσφαιρο: Μελέτη Σαββίδη για Τούμπα


Πηγή: gazzetta.gr

Ο Ιβάν Σαββίδης με τη συγκατάθεση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ αναθέτει σε τεχνικό γραφείο την αξιολόγηση των κτηρίων στην Τούμπα, ανοίγοντας ουσιαστικά την υπόθεση... Τούμπα!

Ο Σαββίδης ζήτησε από τον Α.Σ το «πράσινο φως» για τη μελέτη αξιολόγησης της Τούμπας. Ούτως ή άλλως, υπάρχει όρος με τον Ερασιτέχνη που του επιτρέπει να παρέμβει στο γήπεδο. Όπως αναφέρει το Goal, η δουλειά θα ανατεθεί σε τεχνικό γραφείο και δεν θα αφορά μόνο τη μελέτη της στατικότητας των εγκαταστάσεων, αλλά και μια συγκοινωνιακή μελέτη για το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο.
Τις σκέψεις του Σαββίδη ουδείς γνωρίζει, ωστόσο ο ίδιος έιχε δηλώσει ότι για να γίνουν κινήσεις για νέο γήπεδο, θα πρέπει να υπάρχει μελέτη σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη, προκειμένου να υπάρχει τεκμηριωμένη άποψη για το αν μπορεί να γίνει νέο γήπεδο εκεί που βρίσκεται το παλιό.

Είναι πάντως νωρίς να μιλάμε για νέο γήπεδο, αφού δεν υπάρχει πουθενά στο έγγραφο που στάλθηκε στον Α.Σ αναφορά για νέο γήπεδο. Προς το παρόν, θα συνεχιστούν κάποια βελτιωτικά έργα, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Σαββίδης βλέπει σοβαρά το θέμα του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου