Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Όλα τα αποτελέσματα του Γιουρόπα Λιγκ


Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής η Ουντινέζε πήρε μεγάλη νίκη στο «Ανφιλντ» με αντίπαλο τη Λίβερπουλ με 3-2. Η ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 23' με γκολ του Σέλβι, αλλά με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ντι Νατάλε πέτυχε εκπληκτικό γκολ φέρνοντας το ματς στα ίσα.


Στο 70' ο Κόατες με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στην ιταλική ομάδα και δύο λεπτά αργότερα ο Πασκουάλε με μακρινό σουτ έκανε το 3-1. Ο Σουάρες με απευθείας εκτέλεση φάουλ μείωσε 3-2 στο 75' και στο υπόλοιπο διάστημα παρόλο που η Λίβερπουλ πίεσε το σκορ δεν άλλαξε.

Ο Παναθηναϊκός με πολύ καλή εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ. Το γκολ για τους ''πράσινους'' πέτυχε ο Τοτσέ ύστερα από εξαιρετική κάθετη του Σεϊταρίδη, ενώ οι Άγγλοι είχαν προηγηθεί με κεφαλιά του Ντόουσον.

Από τα υπόλοιπα ματς της βραδιάς αίσθηση προκάλεσε η νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Γκλάντμπαχ στη Γερμανία με 4-2, με δύο γκολ του Μπαρόνι και από ένα των Ραούλ Μεϊρέλες και Κάουτ, όπως και το 3-0 της Αϊντχόφεν με αντίπαλο τη Νάπολι με σκόρερ τους Λενς, Μέρτενς και Μαρτσέλο.

Στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ διέλυσε με 5-1 την ΑΕΛ, που έκανε το λάθος και προηγήθηκε. Η Νιουκάστλ έκανε περίπατο με την Μπορντό (3-0) παίζοντας με μισή ομάδα βασικούς.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε η νίκη της Μόλντε επί της Στουτγκάρδης με 2-0, όπως και η ανατροπή που πέτυχε η Ντνίπρο μέσα στην Στοκχόλμη κερδίζοντας την ΑΙΚ με 3-2.

Εκπληξη παραλίγο να γίνει και στο «Βιθέντε Καλδερόν» όπου η Ατλέτικο κατάφερε να νικήσει τη Βικτόρια Πλζεν με γκολ του Κριστιάν Ροντρίγκες στο 93'.Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά όμιλο:
1ος όμιλος

Ανζί-Γιουνγκ Μπόις 2-0
Λίβερπουλ-Ουντινέζε 2-3

2ος όμιλος

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βικτόρια Πλζεν 1-0
Ακαδέμικα-Χάποελ Τελ Αβίβ 1-1

3ος όμιλος

Γκλάντμπαχ-Φενέρμπαχτσε 2-4
Μαρσέιγ-ΑΕ Λεμεσού 5-1

4ος όμιλος

Νιουκάστλ-Μπορντό 3-0
Μπριζ-Μαρίτιμο 1-1

5ος όμιλος

Στεάουα-Κοπεγχάγη 1-0
Μόλντε-Στουτγκάρδη 2-0

6ος όμιλος

ΑΙΚ Στοκχόλμης-Ντνίπρο 2-3
Αϊντχόφεν-Νάπολι 3-0

7ος όμιλος

Βασιλεία-Γκενκ 2-2
Βιντεότον-Σπόρτινγκ 3-0

8ος όμιλος

Νέφτσι Μπακού-Ίντερ 1-3
Ρούμπιν Καζάν-Παρτιζάν 2-0

9ος όμιλος

Χάποελ Σμόνα-Λιόν 3-4
Σπάρτα Πράγας-Μπιλμπάο 3-1

10ος όμιλος

Παναθηναϊκός-Τότεναμ 1-1
Λάτσιο-Μάριμπορ 1-0

11ος όμιλος

Ρόζενμποργκ-Λεβερκούζεν 0-1
Μέταλιστ-Ραπίντ Βιέννης 2-0

12ος όμιλος

Xέλσινμποργκ-Τβέντε 2-2
Ανόβερο-Λεβάντε 2-1


Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου