Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΟΚ: ''Πέταξε'' δύο βαθμούς στο νησί των Φαιάκων



Με τον Δώνη στην κερκίδα και τις γνωστές αδυναμίες που παρουσιάζει μακριά από την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Κέρκυρα που είχε «κέρβερο» τον Αναστασόπουλο κάτω από τα δοκάρια!


Από τη μία η Κέρκυρα που ερχόταν από τρία καλά αποτελέσματα με δύο νίκες επί των ΟΦΗ εντός και Πανιωνίου εκτός και μια ισοπαλία με την ΑΕΚ εκτός. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που μετά την ήττα από τον Ατρόμητο μετρούσε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και έδειχνε ικανός να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο νησί των Φαιάκων, κράτησαν το αήττητο σερί τους, αλλά αυτοί που έχουν το δικαίωμα να χαμογελούν είναι μόνο οι γηπεδούχοι. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έφτασαν τους 9 βαθμούς και απομακρύνθηκαν και άλλο από τις τελευταίες θέσεις, ενώ αυτοί του Γιώργου Δώνη που παρακολουθούσε από την σουίτα όντας τιμωρημένος, έπεσαν στην 3η θέση, με τον Πανιώνιο να τους ξεπερνά.

Εκτός από τους βαθμούς, Κέρκυρα και ΠΑΟΚ σε ένα συνολικά κακό ματς μοιράστηκαν και τις ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρχικά στο πρώτο μέρος μία τριπλή και οι γηπεδούχοι μία διπλή στην οποία μέσα ήταν και το δοκάρι.

Οι συνθέσεις:

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Έντερ, Ζουμπουλάκης, Ηλιάδης, Μπουκουβάλας, Τσουμάνης (72’ Μπάρκογλου), Καραλής, Λεόν (78’ Τσοκάνης), Αγρίτης (67’ Γιάντσης).

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Χακόμπο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Κουμάλο (80’ Γιάννου), Έτο, Λάζαρ, Φωτάκης, Λίνο (73’ Κίτσιου), Πέλκας (61’ Γκαρσία), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης


Πηγή: Gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου