Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Μήνυση στο περιοδικό «Closer» κατέθεσε το πριγκιπικό ζεύγος Ουίλιαμ - Κέιτ

Δεύτερο περιοδικό του Μπερλουσκόνι δημοσιεύει τις τόπλες φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον


Στη γαλλική Δικαιοσύνη κατά του περιοδικού Closer προσέφυγαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του, μηνύοντας το έντυπο για «προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής», μετά τη δημοσίευση γυμνόστηθων φωτογραφιών της Κέιτ Μίντλετον. Το όλο θέμα πήρε νέες διαστάσεις το Σάββατο όταν το ιταλικό περιοδικό Chi ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να αναδημοσιεύσει τις επίμαχες φωτογραφίες την προσεχή εβδομάδα. Και τα δύο έντυπα ανήκουν στον όμιλο Mondadori, του Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Σε πεντασέλιδο δημοσίευμά του, το περιοδικό Closer δημοσίευσε στο τεύχος της Παρασκευής 15 φωτογραφίες που εικονίζουν το πριγκιπικό ζεύγος στη διάρκεια διακοπών του στο Λουμπερόν της νότιας Γαλλίας. Σε αρκετές από αυτές τις φωτογραφίες, που ελήφθησαν με τηλεφακό, η δούκισσα του Κέμπριτζ απαθανατίστηκε γυμνόστηθη, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του ζεύγους.

Νωρίτερα σήμερα το Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε ότι οι φωτογραφίες είναι «αυθεντικές», ενώ τα Ανάκτορα Σεντ Τζέιμς χαρακτήρισαν «ανάρμοστη και εντελώς αδικαιολόγητη προσβολή της ιδιωτικής ζωής» του Ουίλιαμ και της Κέιτ τη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών.

Το περιοδικό από την πλευρά του έκανε λόγο για υπερβολική αντίδραση της βασιλικής οικογένειας και επεσήμανε ότι οι φωτογραφίες ελήφθησαν από τον δρόμο, άρα το πριγκιπικό ζεύγος έκανε το μπάνιο του ουσιαστικά σε κοινή θέα.

Καμμία βρετανίκη εφημερίδα δεν αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες μολονότι, όπως ανέφερε το Σάββατο η Daily Mail, προσφέρθηκαν οιεπίμαχες εικόνες.

Ωστόσο το ιταλικό περιοδικό Chi ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα φιλοξενήσει ειδικό 26σελιδο αφιέρωμα στην Κέιτ, χρησιμοποιώντας και τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της. Τόσο το Closer όσο και το Chi, ανήκουν στον εκδοτικό όμιλο του πρώνην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Περισσότερες διεθνείς ειδήσεις: http://lpyrgos-international.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου