Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Προς δημοπράτηση 6 κόμβοι της δυτικής περιφερειακής


Την δημοπράτηση των 6 κόμβων στην περιφερειακή οδό μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 δεσμεύθηκε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τους δημάρχους Κορδελιού-Ευόσμου και Παύλου Μελά, Στάθη Λαφαζανίδη και Διαμαντή Παπαδόπουλο, αντίστοιχα.



Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν σήμερα και επεσήμαναν ότι η ολοκλήρωση του έργου θα αναβαθμίσει τη δυτική περιφερειακή οδό από τον κόμβο της Λαχαναγοράς μέχρι τον κόμβο 25ης Μαρτίου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ίδιους η περιφερειακή οδός έχει κόψει 3 δήμους στη μέση και έχει αποκόψει την συγκοινωνία των περιοχών καθιστώντας την χρονοβόρα, επικίνδυνη και άκρως επιβαρυμένη περιβαλλοντικά.

Από την πλευρά του ο Στράτος Σιμόπουλος δήλωσε ότι: «Το έργο της αναβάθμισης της δυτικής περιφερειακής είναι σημαντικό έργο για τους δήμους της δυτικής Θεσσαλονίκης και για όλη την πόλη. Προχωρούμε στην υλοποίηση του υφιστάμενου σχεδιασμού. Τα τεύχη δημοπράτησης για ένα σημαντικό τμήμα του έργου έχουν ήδη κατατεθεί για έλεγχο στην Περιφέρεια και εντός των προσεχών εβδομάδων θα κατατεθούν και για το επόμενο τμήμα. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει η διακήρυξη της δημοπράτησης μέχρι τον Ιανουάριο».

Περισσότερες ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη: http://lpyrgos-thessaloniki.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου