Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Άρης: «Φορτσάρει» για μεταγραφές

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ομάδα του Άρη για την ενίσχυση του ρόστερ για τη νέα σεζόν. Ο Μάκης Κατσαβάκης «εξετάζει» κάποιους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα, η οποία χρειάζεται σημαντική ενίσχυση.

Στο προσκήνιο τις τελευταίες μέρες βρίσκεται ο παλιός γνώριμος Άγγελος Χαριστέας. Οι διοικούντες του Άρη βρίσκονται σε συζητήσεις με τον υψηλόσωμο φορ, ο οποίος ενδέχεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές διαπραγματεύσεις. Πάντως στον Άρη βιάζονται να τελειώσει σύντομα η υπόθεση για να στραφούν σε άλλους παίκτες αν η απάντηση είναι αρνητική.

Άλλο ένα όνομα που «παίζει» είναι αυτό του Νίκου Κατσικοκέρη. Το «αγκάθι» στην απόκτηση φαίνεται να είναι η ομάδα του Εργοτέλη, η οποία απέρριψε την πρόταση του Άρη διότι θέλει να τον πουλήσει και όχι να τον δώσει δανεικό. Στον Άρη επικρατεί αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση ανάμεσα στις δύο ομάδες, κάτι που θέλει και ο παίκτης, ο οποίος δήλωσε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί με τους «κίτρινους».

Επίσης ο Νιγηριανός Οσενί, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο στόχαστρο του Άρη και σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του.

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου