Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Ισοπαλία σαν ήττα για την Ιταλία!

Ισόπαλες 1-1 αναδείχτηκαν Ιταλία και Κροατία για τη 2η αγωνιστική του Γ' ομίλου του Euro. Οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίρλο στο 39' και οι Κροάτες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με τον Μάντζουκιτς στο 72'. Σε περιπέτειες οι ατζούρι, οι οποίοι έχουν 2 βαθμούς.
Το ματς ξεκίνησε με την Ιταλία να φαίνεται περισσότερο ορεξάτη για τη νίκη. Οι παίκτες του Πραντέλι είχαν καλύτερα πατήματα και προσπάθησαν από πολύ νωρίς να απειλήσουν τον Πλετίκοσα. Στο 3' ο Μπαλοτέλι έχασε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα, στο 11' το σουτ του Μαρκίζιο κατέληξε άουτ, ενώ στο 16' ο Κροάτης τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ του πρώτου (Μπαλοτέλι) από το ύψος της περιοχής.
Μέχρι το 20' οι Κροάτες έδειχναν μόνο προσοχή στην άμυνά της χωρίς να έχει απειλήσει καμία στιγμή. Από εκείνο το σημείο και μετά άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να απειλήσουν ή έστω να κάνουν μια ευκαιρία της προκοπής. Οι Ιταλοί δε συνέχισαν το σφυροκόπημα ευκαιριών! Στο 33' ο Κασάνο πλάσαρε άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα,, ο Μαρκίζιο έκανε τρομερή ενέργεια, άδειασε τον αντίπαλο του αλλά νικήθηκε δύο φορές από τον Πλετίκοσα!
Το γκολ για τους ατζούρι ήρθε 6 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Η Ιταλία κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο εκτός περιοχής, ο Πίρλο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πλετίκοσα!
Στο δεύτερο μέρος οι Κροάτες ήταν πολύ διαφορετικοί σε σχέση με το πρώτο. Ο Μόντριτς έκανε δύο ευκαιρίες σε διάστημα δύο λεπτών (47', 49'), ξυπνώντας τους παίκτες τους Μπίλιτς, οι οποίοι στο 72' κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ύστερα από σέντρα από αριστερά, ο Μάντζουκιτς ήταν μόνος στο πίσω δοκάρι, κατέβασε ωραία την μπάλα και σούταρε αμέσως στέλνοντας την στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-1.
Στη συνέχεια ο ρυθμός του ματς έπεσε. Καμία ευκαιρία δεν έγινε μέχρι το τέλος με εξαίρεση ένα σουτ του Μοντολίβο στο 76' που απέκρουσε ο Πλετίκοσα. Στα τελευταία ματς τίποτα δεν άλλαξε και έτσι παρέμεινε το 1-1 ως τελικό σκορ.
Πηγή: Sportdog.gr
http://www.sportdog.gr/article/109933/ehase-kai-men-ettetheke

Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου