Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αμφίβολος ο Τζαβέλας!

Ο διεθνής αριστεροπόδαρος μπακ έχει μια ενόχληση στον προσαγωγό από την τελευταία προπόνηση, όπου αποχώρησε λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του διπλού.
Ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί και το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής έχει πέσει πάνω του, προκειμένου να είναι έτοιμος και να ξεκινήσει στην ενδεκάδα κόντρα στην Γερμανία.
Ωστόσο, όλα θα κριθούν στο ζέσταμα λίγη ώρα πριν τον προημιτελικό, όπου θα δοκιμάσει το πόδι του, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχει σε αυτό και κάποιος άλλος παίκτης.
Πάντως, στο απευκτέο σενάριο που δε θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Τζαβέλλας, ο Φερνάντο Σάντος θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του μη έχοντας άλλον αριστεροπόδαρο μπακ, αφού ως γνωστόν ο Χολέμπας είναι τιμωρημένος.
Οπότε είναι αναγκασμένος να πάει σε λύση ανάγκης με τον Τοροσίδη αριστερό μπακ και τον Παπασταθόπουλο δεξί μπακ και τότε θα πάρει θέση στην ενδεκάδα στο κέντρο της άμυνας ο Μαλεζάς δίπλα στον Κυριάκο Παπαδόπουλο ή θα οπισθοχωρήσει ο Κατσουράνης στόπερ με τον Φωτάκη να παίζει μπροστά από τους Μάκο και Μανιάτη στα χαφ.
Πηγή: Sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου