Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Λιγκ καπ: Ματσάρα στο «Μαντέγσκι», επική ανατροπή η Άρσεναλ


Παραδοσιακά το Λιγκ Καπ είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, με αρκετές από τις μεγάλες να επιλέγουν να παραταχθούν με αλλαγές στη σύνθεση τους, κάτι που ανεβάζει τις πιθανότητες των μικρότερων να πάρουν κάτι καλό. Έτσι την πάτησε και η Άρσεναλ στην έδρα της Ρέντιγνκ, όπου για να ημίχρονο ήταν χαμένη στο γήπεδο και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι εις βάρος της στο 4-1!


 Οι ‘’κανονιέρηδες’’ άργησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο να μπουν στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ισορρόπησαν την κατάσταση και μείωσαν στο τελικό σκορ με τα γκολ από τον Ζιρού στο 64’ (είχε περάσει ως αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα) και του Κοσιελνί στο 89’. Το φιλί της ζωής έδωσε ο Τίο Γουόλκοτ στο 95′, στέλνοντας το ματς στην παράταση!

Από τη στιγμή που έφτασε ως εκεί δε γινόταν να αφήσει την προσπάθεια να πάει χαμένη και στο 103′ της παράτασης πήρε και προβάδισμα στο σκορ με τον Μαρουάν Σαμάκ. Και οι γηπεδούχοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατάφεραν να φέρουν εκ νέου το ματς στα ίσια με τον Πογκρέμπνιακ στο 116′. Όλα έδειχναν ότι οδηγούμαστε στα πέναλτι, μέχρι να έρθει ο Γουόλκοτ στις καθυστερήσεις και της παράτασης για να δώσει τη μέγαλη νίκη στην ομάδα του. Ο Σαμάκ πέτυχε και δεύτερο γκολ και διαμόρφωσε το απίστευτο τελικό σκορ 5-7!!!

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της βραδιάς τώρα, οι δύο ομάδες της Premier που την πάτησαν και έμειναν εκτός συνέχειας του θεσμού είναι η Σαουθάμπτον και η Σάντερλαντ. Η μεν πρώτη ηττήθηκε εύκολα με 3-0 στην έδρα της Λιντς, ενώ η δεύτερη υπέστη απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 0-1 από τη Μίντλεσμπορο. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ρέντινγκ – Άρσεναλ 4-4 (5-7 παρ.)

Λιντς – Σαουθάμπτον 3-0

Σάντερλαντ – Μίντλεσμπρο 0-1

Σουίντον – Άστον Βίλα 2-3

Πηγή: premierleague.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου