Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ: Απολογείται σήμερα για τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης


Ο πέλεκυς της UEFA κρέμεται επικίνδυνα πάνω από τον ΠΑΟΚ, που σήμερα θα πρέπει να απολογηθεί για τα επεισόδια της περασμένης Πέμπτης. Οι ιθύνοντες του «δικέφαλου» ζήτησαν να υπάρχει και φυσική παρουσία πλην του υπομνήματος, κάτι που η επιτροπή δέχθηκε και έτσι χθες ταξίδεψαν για τη Νιόν ο νομικός της ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο υπεύθυνος ασφαλείας Μάκης Τσάτσος.

Η υπερασπιστική γραμμή του «δικέφαλου» θα στηριχθεί στο γεγονός ότι τα επεισόδια προκάλεσαν οι Αυστριακοί με τη χρήση φωτοβολίδων. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν θα προσπαθήσουν να κάνουν το άσπρο μαύρο -και να ήθελαν άλλωστε δεν θα μπορούσαν- για να δικαιολογήσουν την εισβολή των δικών τους οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που θα προσπαθήσουν να κάνουν, καταθέτοντας και αποδεικτικό υλικό, είναι να αναζητήσουν ελαφρυντικά. Και θα τα ψάξουν πρώτα στις προκλήσεις των οπαδών της Ραπίντ και στη συνέχεια στην ασυνέπεια της ελληνικής αστυνομίας, που δεν πραγματοποίησε τους απαραίτητους ελέγχους, με αποτέλεσμα να περάσουν μέσα στο γήπεδο φωτοβολίδες.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς η UEFA είναι ιδιαίτερα αυστηρή σε θέματα που αφορούν εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: sentragoal.gr
 
Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις: http://lpyrgos-sports.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου