Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

«Πόλεμος» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τη χρεοκοπία


«Η χρεοκοπία είναι όπλο των αδυνάτων και δεν πρέπει να την εμφανίζουμε ως μπαμπούλα», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989 ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι πρέπει η Ελλάδα να στείλει μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί οτιδήποτε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι δεν είναι λύση η επιμήκυνση, γιατί θα συνοδευτεί από πρόσθετα μέτρα. «Θα επιμηκύνουμε το βασανιστήριο χωρίς καμία προοπτική» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης, τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι η λιτότητα.

Ταυτόχρονα, προέβλεψε μεγάλες αντιδράσεις από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των κυβερνητικών κομμάτων στα μέτρα των 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-«απάντηση» στον κ. Λαφαζάνη: «Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνης, με σημερινές του δηλώσεις, εύχεται τη χρεοκοπία της χώρας. Λίγες εβδομάδες πριν, ζητούσε απροκάλυπτα την έξοδό μας από το ευρώ και την Ευρώπη. Ούτε ο ελληνικός λαός, ούτε η κυβέρνηση θα του κάνουν τη χάρη. Τέτοιες, όμως, δηλώσεις αποτελούν ντροπή».

Πηγή: protothema.gr 


Περισσότερες πολιτικές ειδήσεις: http://lpyrgos-politics.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου