Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Γ. Ν. Νάουσας: Ικανοποίηση για τις υπηρεσίες Υγείας


Στο Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας η έρευνα κάλυψε δείγμα 152 νοσηλευόμενων ασθενών. Το ερωτηματολόγιο αφορούσε σε αυτήν την περίπτωση στην παρεχόμενη φροντίδα από το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, στο περιβάλλον του ιδρύματος, στις εμπειρίες από το νοσοκομείο, στη διαμορφούμενη τάση – διάθεση κατά την αποχώρηση από αυτό καθώς και στη συνολική κατάταξή του. Παράλληλα, σε δείγμα 50 Εξωτερικών ασθενών η έρευνα επικεντρώθηκε στην υποδοχή & στο  περιβάλλον, στην ταχύτητα εξυπηρέτησης, στις κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις, στις εντυπώσεις από την ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα, στις διοικητικές υπηρεσίες του ιδρύματος, στη γενική εξυπηρέτηση αλλά και τη συνολική αξιολόγησή του.
Η στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων κατέδειξε τον υψηλό βαθμό  ικανοποίησης των νοσηλευόμενων ασθενών από το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας αφού βαθμολόγησαν το νοσοκομείο με 9,41 (με άριστα το 10). Σύμφωνα με την επεξεργασία των δεδομένων οι εξωτερικοί ασθενείς του νοσοκομείου είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που τους προσφέρει αυτό βαθμολογώντας το συνολικά 7,91 (με άριστα το 10).
Τέλος, 76 % των εξωτερικών ασθενών θα σύστηνε το νοσοκομείο σε φίλους και συγγενείς, ενώ 78 % των ασθενών θα επέλεγε ξανά το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας για την περίθαλψή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου